Tegn på Den Nye Tid - realitet eller luftkasteller?

Uncategorized Dec 23, 2021

 

Forleden havde jeg en givende kommunikation med et fint menneske, som ikke var specielt optimistisk omkring dén retning verden bevæger sig i.

Vedkommende er sensitiv og åben for energier, men gav ikke meget for snakken om Den Nye Tid og paradigmeskift, som han ikke kunne se konkrete beviser på i den virkelige verden. Faktisk så han nærmest det stik modsatte.

Jeg er meget taknemmelig for, at dette menneske – trods et (fuldt forståeligt) tab af tillid til snakken om skifte og til mennesker som mig - alligevel tog sig tid til at kommunikere med mig, og fortælle om hans oplevelser. Det mærkedes så fint, og det inspirerede mig til at lave dette indlæg.

 
For ja – kigger du dig omkring i verden, så er det ikke just konkrete beviser for indtræden i hjertets tidsalder, vi ser flest af på overfladen.

Hvis vi ikke reelt kommer til at se det i den fysiske verden, så vil det jo...

Continue Reading...

Aktiveringen af Ny Tids bevidsthed i dig

Uncategorized Dec 11, 2021

 

Tiden er inde til at vikle sig ud af indre begrænsninger og besværligheder, og træde ind i enkelthed og kærlighed.

Lige om lidt træder vi ind i 2022. Dét år, der mærkes til at blive det vigtigste i vores indtræden i Den Nye Tid, næst efter 2012. Vi er nu så langt med processen, at jeg tror alle mennesker på planeten mærker strømningerne, på den ene eller anden måde.

Det er tid til en statusopdatering på processen, og en indføring i, hvad det er for en overgang vi står i lige nu, med 1212-portalen og 2112-portalen som to af årets stærkeste overgange. Hvad betyder det for dig rent menneskeligt? Hvad betyder det for de strømninger og processer der udspiller sig kollektivt og globalt? Og hvad betyder det i det helt store billede? Her får du mit perspektiv på det alt sammen.

Det bliver en længere beskrivelse, og er du sådan...

Continue Reading...

Efteråret 2021: Tiden hvor alt falder fra hinanden, for at blotte sjælen.

Uncategorized Nov 14, 2021
 
"Alt er kaos og sejler".
"Det er som om at jeg ikke længere kan finde ud af at være menneske".
"Jeg får ikke gjort det jeg skal".
"Jeg er så vred/udmattet/modløs/opgivende".
"Jeg gider ikke mere nu!"
De seneste dage har disse udtalelser gået igen hos stort set alle, jeg har haft sessioner med, og ordene går også igen hos mange af mine venner og bekendtskaber.
Men denne tid er så uhyre vigtig. Hør mere om hvad der sker, hvad du kan gøre for at holde balancen, og hvornår det klarer op igen energetisk.
... og del endelig videoen - eller blot budskabet - med dem du ved, der kæmper, så vi kan bære i fællesskab.
Kærligst, Havanna.
Continue Reading...

1111 portalceremoni: Den Nye Tids menneske i dig

Uncategorized Nov 11, 2021
 

Nb: Lydkvaliteten er desværre ikke blevet optimal. For nogen vil lyden være bedre med et par høretelefoner.

Efteråret 2021 er - måske - det mest betydningsfulde, du kommer til at være vidne til i dit liv..

At være i live på dette tidspunkt i menneskets historie, oplever jeg som det største privilegie jeg kan forestille mig. At overvære en fødsel - et nyt lille menneske, der kommer ind i livet - er i sig selv et ubeskriveligt mirakel. Men i disse år overværer vi noget uendeligt meget større; fødslen af en helt ny æra. Ikke blot for menneskeheden, men for hele kosmos. Det er som jeg oplever det, det hidtil største skifte i universets historie. Og vi er i live, ikke blot som vidner, men som aktive deltagere. 

Ligesom en fødsel af et lille nyt menneske tager tid og inkluderer tiltagende veer, udvidelse og tilpasning med alle de nødvendige...

Continue Reading...

Corona, lys og sandhed

Uncategorized Feb 13, 2021
 

2020 har budt på situationer og fænomener, som aldrig tidligere er set i verdenshistorien. Aldrig før har vi stået i en krise med global rækkevidde og konsekvens, samtidig med at vi har haft muligheden for at ytre vores synspunkter globalt igennem sociale medier, på dén måde som det er sket igennem det seneste år.

Helt fra start er der sket en voldsom polarisering imellem generelt set to grupper - den første der er overbeviste om, at der er en helt anden sandhed, end dén vi præsenteres for af medier og regeringer, og dem der ikke kan se det, "sover". Den anden gruppe er overbeviste om, at myndigheder og medier viser sandheden, og at den første gruppe er "gak". 

Men hvad er sandheden? Og kan vi bygge bro og nå hinanden, så vi alle bevæger os det samme sted hen, i stedet for at kæmpe indbyrdes?

Her får du videoen fra workshoppen...

Continue Reading...

2021 og den nye tid - hvad nu?

Uncategorized Feb 11, 2021

I december skrev jeg et længere indlæg om det enorme, kosmiske event, der fandt sted d. 21/12 2020 - og om de enorme konsekvenser det har for hvert eneste menneske på kloden (er det gået din næse forbi, kan du læse om det her eller se et video-interview, her).

Men nu er vi så på den anden side - og så var det bare det... eller hvad..? Mange energi-sensitive mærker det for fuld udblæsning - men måske mærker du ikke så meget. Eller der sker en masse indeni, uden at du ved hvad og hvorfor. Så hvad sker der nu? Hvad kan du forvente?

Først er det vigtigt at sige, at alle overgange tager tid - og de skal tage tid. Nogen gange kan vi måske godt ønske, at vi bare kunne vågne i morgen, og alle vores bekymringer, traumer, usikkerheder, dårlige selvværd og tvivl ville være forduftet. Og det lyder dejligt - men tro mig - det ville det ikke være....

Continue Reading...

Kisser Paludan interviewer Havanna om skiftet d. 21/12.

 
 
I dag har jeg haft fornøjelsen af at blive interviewet af skønne Kisser Paludan vedr. tiden vi bevæger os igennem lige nu, og især den helt særlige betydning som dagen i dag, d. 21/12 2020, har for os allesammen.
 
Det er der blevet denne video ud af.
 
I formiddags var jeg vært for en 21/12-ceremoni, hvor vi åbnede for netop dette uhyre vigtige skifte. Mere end 300 deltog live, og indtil videre er flere end 700 tilmeldt replay. Jeg er dybt rørt over tilslutningen og for alle jeres overvældende tilbagemeldinger. Af hjertet tak for at bidrage med al jeres smukke energi og de mange oplevelser I havde undervejs.
 
Var du ikke med, men vil du også gerne deltage bevidst i dette store skifte, kan du finde 21/12-ceremonien i min gratis medlemsportal Soul Shine, hvor jeg er vært for en ny, gratis healing eller workshop hver måned.
 
 
Tak...
Continue Reading...

21/12 2020: Det største energiskifte i menneskets historie

 
Vi går en spændende og ualmindeligt vigtig dato i møde. En dato, som astrologer, numerologer og lysarbejdere har talt om i årevis. Nok den vigtigste enkeltstående energetiske begivenhed i vores levetid (og måske tilmed i millioner af år).
Og selvom jeg godt har vidst et stykke tid at det blev stort, og har læst efterhånden mange spændende artikler og udlægninger af dét der venter os, så skal jeg være ærlig og sige, at det ikke for alvor er feset ind på lystavlen hos mig, præcis HVOR stor energien er i dét vi står overfor.
Ikke før i dag.
 
I weekenden har jeg undervist på Den Spirituelle Verdensleder-uddannelse, og i dagens lektion blev jeg og eleverne vist hvordan vores bidrag til begivenhederne d. 21. ser ud. Og så faldt 10-øren endelig OGSÅ hos mig.
Da gik det op for mig, at der må være mange...
Continue Reading...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.