2021 og den nye tid - hvad nu?

Uncategorized Feb 11, 2021

I december skrev jeg et længere indlæg om det enorme, kosmiske event, der fandt sted d. 21/12 2020 - og om de enorme konsekvenser det har for hvert eneste menneske på kloden (er det gået din næse forbi, kan du læse om det her eller se et video-interview, her).

Men nu er vi så på den anden side - og så var det bare det... eller hvad..? Mange energi-sensitive mærker det for fuld udblæsning - men måske mærker du ikke så meget. Eller der sker en masse indeni, uden at du ved hvad og hvorfor. Så hvad sker der nu? Hvad kan du forvente?

Først er det vigtigt at sige, at alle overgange tager tid - og de skal tage tid. Nogen gange kan vi måske godt ønske, at vi bare kunne vågne i morgen, og alle vores bekymringer, traumer, usikkerheder, dårlige selvværd og tvivl ville være forduftet. Og det lyder dejligt - men tro mig - det ville det ikke være. Vi bygger hele vores liv på vores indre overbevisninger og opfattelser af verden, os selv og hinanden - både de gode og dem, vi opfatter som dårlige. Disse opfattelser og forståelser fungerer som et usynligt skelet, der holder sammen på vores verdensbillede. Hvis alt dét ændrede sig på et øjeblik, ville vi (med rette) føle, at vi fuldstændig mistede os selv. Jeg har i perioder selv prøvet udvikling der er gået så hurtigt, at jeg tænkte "er jeg ved at miste forstanden?". Det tror jeg at mange energiarbejdere har prøvet et par gange eller tre. Men var dén udvikling jeg har gennemgået de seneste fire år, sket i løbet af én nat - så er jeg faktisk sikker på at jeg ville have mistet forstanden.

Jeg indleder mit skriv med denne pointe, fordi den er vigtig. Nogen vil være skuffede over at der ikke er sket "mere" end der er, men det er faktisk aldrig gået hurtigere end nu. Og det skal tage tid, for vi skal have alle med - uden at nogen mister sig selv.

Og nu skal vi så til sagens kerne - for det store energiskifte der skete den 21/12 2020, er slet ikke færdig med at rulle sig ud. Den accelererer og bygger op, frem mod endnu en dato, som er mindst ligeså vigtig som den første: Nemlig d. 12/2 2021.

D. 12. februar er godt nok det kinesiske nytår, og datoen er et palindrom: 12022021. Og så indeholder den præcis de samme tal, som 21122020. Så alene af disse årsager, er datoen energetisk stærkt ladet. Men derudover finder du ikke de vilde numerologiske eller astrologiske udlægninger om kæmpeskift denne dag, og derfor er der rigtig mange mennesker med interesse for energier, der slet ikke er klar over, hvad der venter lige om hjørnet.

Ganske enkelt fordi det ikke er længe siden, datoen overhovedet blev speciel. Altså... sådan for alvor.

Hvis du nogensinde har prøvet at slippe en gammel indre blokering eller fået healet en gammel smerte, så har du sikkert erfaret, at selvom det er sluppet i energien, så går der ofte stadig lidt tid, inden du kan få øje på forandringen i din hverdag og dit liv. Det er fordi ren energi bevæger sig meget hurtigt, og den lidt mere tunge energi i vores fysiske jordiske virkelighed, bevæger sig langsommere. Vores fysiske virkelig skal lige kunne følge med, og skiftet opleves derfor først lidt senere på de fysiske planer.

Og det er helt det samme der gør sig gældende for det store energetiske "big bang" der fandt sted d. 21/12 sidste år. Det udfoldede sig først i energien - og de af os der er sensitive overfor energi, mærkede det det tydeligt indeni - men vi mangler stadig at de fysiske, lidt mere tunge dimensioner "indhenter" det - og det sker så d. 12/2. 

Det betyder i praksis, at alt dét der skete d. 21/12, kommer til at gentages ind på de jordiske planer - og tilmed med en langt højere følt effekt for os alle, fordi vi først og fremmest er levende mennesker på en fysisk jord. Betydningen er helt enorm - men jeg har allerede delt de aspekter som jeg har adgang til, i blogindlægget omhandlende dette energetiske "big bang", så dem vil jeg ikke gentage her (læs i stedet om det her). Men stikordene er reset, genfødsel, 7D, balance imellem maskulint/feminint, hjerne/hjerte, lys/mørke osv, og en åbning til energier der muliggør store (med)menneskelige og teknologiske fremskridt i årene der følger.

Som nævnt højere oppe, så vågner vi ikke op dagen efter til en helt ny verden. Så hvad er det helt præcist, der skifter?

Da jeg skulle beskrive det, viste mine guider mig dette: Forestil dig, at den gamle tid er som et maleri. Dét lærred vi maler på, var oprindeligt helt rødt. I meget lang tid, har vi malet med røde farver på det. Langsomt er der begyndt at komme hvide penselstrøg ind. Og stille og roligt bliver der mere og mere hvidt, indtil der er cirka ligeså mange hvide penselstrøg, som der er røde. Den røde farve vil dog altid være toneangivende i baggrunden.

Skiftet d. 12/2 svarer til, at vi skifter farve på vores lærred. I stedet for et rødt lærred, maler vi nu i stedet på et hvidt. Vi maler stadig med både røde og hvide penselstrøg - men baggrundsfarven der toneangiver, er nu hvid.

En ny tid - en ny farve. Men vi maler stadig med røde farver, og det vil vi gøre en tid endnu, mens der fortsat bliver flere og flere hvide penselstrøg på maleriet.

Når farverne langsomt bliver lysere og lysere, så betyder det samtidig, at et rødt penselstrøg pludselig bliver meget tydelig at se. Vi kan nemt komme til at fokusere på det røde strøg, og blive forfærdede. Det ser vi rigtig meget i verden omkring os lige nu, hvor flere og flere skandaler ser dagens lys. Ganske som de skal. Bevægelsen er god og nødvendig, for vi skal have renset godt og grundigt ud - ikke kun i forhold til de mennesker der er involverede, men også i vores reaktioner på det. Oplever du en tydelig følelsesmæssig reaktion på ydre situationer der ikke direkte involverer dig, så er det et tegn på, at der er noget der skal frem i dit eget lys. Her er det en rigtig god idé at være årvågen og klar over, at reagerer du følelsesmæssigt, så er det dit eget indre der kalder på din opmærksomhed. 

Og det er faktisk din kærligste og fornemmeste opgave i denne tid; at være opmærksom på, hvordan ydre begivenheder og omstændigheder får dig til at reagere, og bruge reaktionerne til at kaste lys på de steder indeni, som du helst ikke vil kendes ved, og derfor stadig løber væk fra. Lukker du øjnene, maler du stadig med røde penselstrøg på det globale kanvas. Kigger du indad, maler du med de hvide strøg.

Alle farver penselstrøg er lige gode, og det samme gælder alle mennesker - uanset hvad de maler med. Men vil vi gerne bidrage til at den gamle verdens røde farver afbalanceres af den nye tids hvide, så er det i vores eget indre vi skal gå på nysgerrig skattejagt, og se hvilke værdifulde ahaoplevelser og skjulte skatte der ligger hengemt i alt det "grimme" indeni, som vi plejer at løbe væk fra.

En af de mest fantastiske ting ved den nye tid, som begejstrer mig helt ned i lilletåen, er de hurtige energiers evne til at støtte og hjælpe os i vores processer med at kaste lys på og opløse smerten som vi gemmer på. Min egen spirituelle rejse startede i 2012, men de første år foregik det meget trægt og langsomt. Der skete et kæmpe skifte for mig i 2017, hvor det pludselig tog fart og lag efter lag blev opløst. Men jeg blev stadig nødt til at kæmpe for det (læs: bruge ualmindelig meget tid, dedikeret opmærksomhed og jernvilje) på at nå ind i blokeringernes kerne.

I dag tager dét jeg for et år siden måske brugte måneder på at forløse, kun ganske få dage. Det går hurtigere og hurtigere - og det er vidunderlige nyheder for de mennesker, der lige nu er ved at vågne op til dén erkendelse, at det er på tide at give den indre verden opmærksomhed.

Dette faktum giver også muligheden for fornyet håb i forhold til hvor vi som menneskehed bevæger os hen. Hvis den menneskelige udvikling sker hurtigere og hurtigere, samtidig med at flere og flere vågner op til et nyt balanceret verdenssyn, så betyder det, at selvom der stadig sker mange tunge ting i verden, som ikke har ændret sig de sidste 100 år - så kan denne ændring ske meget hurtigere, end vi lige umiddelbart tror.

Kvantefysikkens love foreskriver dog, at intet sker i den virkelige verden, uden at intentionen først er sat. Derfor kan du også hjælpe disse skift på vej ved at tro på dem. Ved at forstå, at disse muligheder reelt foreligger og vi er på vej derhen, så åbner du døren i energien til, at det går hurtigere. Og din energi påvirker meget mere, end du tror. Du betyder mere end du aner.

Personligt er jeg så fyldt med håb, optimisme og tro på os som menneskehed, at jeg bobler helt over. Og for et par uger siden fik jeg pludselig en morgen kanaliseret, at jeg skulle hjælpe det store 12/2-skifte godt på vej ved at lave et energetisk og spirituelt online-summit. 

Som kanaliseret, så gjort. Resultatet er det 3-dages online summit "Zenit - Energetisk Topmøde", hvor jeg - sammen med 11 andre top-undervisere indenfor energi og spiritualitet har sammensat 12 ualmindeligt spændende og vidt forskellige workshops, med den nye tid som omdrejningspunkt. 

Vi er live d. 12-14 februar 2021, og kan du ikke deltage live, er der replay af alle workshops til og med d. 21/2.

Udover undertegnede, er underviserne Kirsten Stendevad, Kisser Paludan, Marianne Lane, Rebekka Lassesen, Karina Bundgaard, Freja Rosalina, Filichia Maleika Petersen, Samouell Aurelius, Satarah Ingvild, Freja Eliane Johannsen og Felice Galileo.

Det koster ikke noget at være med, men du siger ja til at underviserne af de workshops du deltager i, må sende dig nyheder efterfølgende (som altid, kan du afmelde når du vil).

Har du lyst til at blive inspirerede af nogle af de bedste danske undervisere indenfor energi og spiritualitet, så kan du læse mere eller tilmelde dig lige her.

Rigtig glædelig overgang ind i den nye tid!
Kærligst, Havanna

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.