Corona, lys og sandhed

Uncategorized Feb 13, 2021
 

2020 har budt på situationer og fænomener, som aldrig tidligere er set i verdenshistorien. Aldrig før har vi stået i en krise med global rækkevidde og konsekvens, samtidig med at vi har haft muligheden for at ytre vores synspunkter globalt igennem sociale medier, på dén måde som det er sket igennem det seneste år.

Helt fra start er der sket en voldsom polarisering imellem generelt set to grupper - den første der er overbeviste om, at der er en helt anden sandhed, end dén vi præsenteres for af medier og regeringer, og dem der ikke kan se det, "sover". Den anden gruppe er overbeviste om, at myndigheder og medier viser sandheden, og at den første gruppe er "gak". 

Men hvad er sandheden? Og kan vi bygge bro og nå hinanden, så vi alle bevæger os det samme sted hen, i stedet for at kæmpe indbyrdes?

Her får du videoen fra workshoppen "Corona, lys og sandhed", som jeg afholdt i forbindelse med Zenit - Energetisk Topmøde, d. 12-14 februar 2021. Du inviteres indenfor i et højere perspektiv på situationen og får vist, hvordan begge grupper har ret i noget, men at ingen af os sidder med hele sandheden. Ved at forstå hvordan begge synspunkter indeholder sandhed, og hvilke mekanismer der får de forskellige lejre til at stejle og underkende den andens sandhed, kan vi starte med at bygge bro.

Her får du redskaberne til at gøre din del til at skabe en verden hvor vi rummer, møder og forstår hinanden, uanset dit udgangspunkt og din sandhed. Og til at række kærligt ud og bygge bro til dem, der er uenige med dig.

Er du i konflikt med nogle af dine nære, fordi I står på hver jeres side, så invitér dem gerne til at se den sammen med dig. Det vil være langt lettere for jer, både at forstå og at nå hinanden efterfølgende

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.