Kisser Paludan interviewer Havanna om skiftet d. 21/12.

 
 
I dag har jeg haft fornøjelsen af at blive interviewet af skønne Kisser Paludan vedr. tiden vi bevæger os igennem lige nu, og især den helt særlige betydning som dagen i dag, d. 21/12 2020, har for os allesammen.
 
Det er der blevet denne video ud af.
 
I formiddags var jeg vært for en 21/12-ceremoni, hvor vi åbnede for netop dette uhyre vigtige skifte. Mere end 300 deltog live, og indtil videre er flere end 700 tilmeldt replay. Jeg er dybt rørt over tilslutningen og for alle jeres overvældende tilbagemeldinger. Af hjertet tak for at bidrage med al jeres smukke energi og de mange oplevelser I havde undervejs.
 
Var du ikke med, men vil du også gerne deltage bevidst i dette store skifte, kan du finde 21/12-ceremonien i min gratis medlemsportal Soul Shine, hvor jeg er vært for en ny, gratis healing eller workshop hver måned.
 
 
Tak allesammen. Sikke en magisk dag. Og et stort tak til Kisser for at række ud og bede om indsigt i denne store transition.
 
Kærligst, Havanna
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.