Om Havanna Luma

 

Jeg er sat i verden for at guide mennesker igennem deres blokeringer og ind i deres lys og power, så de kan udleve deres sjæls- og livsformål til fulde.
 
Min egen rejse startede da jeg som 16-årig begyndte at søge svar og løsninger på den enorme smerte, jeg bar rundt på i mit indre. En smerte jeg hverken kunne eller ville leve med. Jeg ledte først i psykologiens verden, dernæst i psykoterapien, traumeterapien, indtil jeg til sidst fandt hvad jeg søgte ved at kombinere det hele med praktisk spiritualitet i det helstøbte indre arbejde.

Den viden og forløsning jeg i dag formidler, er frugterne og erfaringen af mere end 25 års intensivt indre arbejde + fire års dybdegående spirituelt arbejde med flere hundrede klienter samt kursister på forløbene Rebirth og Shine Your Light

At være eventyrer og opdagelsesrejsende ind i nye energetiske verdener og muligheder, og igennem ny forståelse og dyb healing bidrage til transformation ind i kærlighed for så mange mennesker som muligt, er min personlige drivkraft.

Det er præcis dét der er mit sjælskald, og som fylder mit virke med en følelse af formål og overflod.

Og det vil være en ære at holde et kærligt rum for dig, så du kan udfolde alt dét storslåede og vidunderlige du er skabt til, på din måde.

Kærligst, Havanna

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.